Informatie voor rijscholen

Ben jij een rijschoolhouder en wil je meer potentiële leerlingen bereiken voor jouw rijschool? Schrijf je dan gratis in bij onze vergelijkingswebsite Lessnel. Hier vergelijken rijschoolzoekenden snel en eenvoudig rijscholen in hun omgeving. Wij zijn het meest uitgebreide vergelijkings-platform over rijscholen in Nederland.

Rijscholen kunnen zich aanmelden via ons aanmeldformulier. Vul de bedrijfsnaam en het ID van je rijschool in. Laat ook je contactgegevens achter: je naam, telefoonnummer en e-mail. Als je op verzenden drukt, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Wij zullen veilig omgaan met je gegevens. Lees hier meer over in ons privacy statement.

Hoe werkt het?

Geïnteresseerde rijschoolleerlingen kunnen op onze website zoeken naar rijscholen in hun stad of provincie. Vervolgens kunnen ze de rijscholen filteren op slagingspercentages, reviews, tarieven, hoogste beoordeling en afstand. Net welke criteria zij het belangrijkst vinden. Dan begint het vergelijken: welke rijscholen uit hun regio hebben het hoogste slagingspercentage, de beste reviews en de voordeligste prijs?

Het stappenplan van Lessnel

Ons stappenplan in het kort:

  • Stap 1: postcode en type rijbewijs invullen.
  • Stap 2: rijscholen vergelijken.
  • Stap 3: kies de beste rijschool.
  • Stap 4: ontvang een gratis proefles.

Waarom jouw rijschool aanmelden op Lessnel?

De concurrentie in de Nederlandse rijscholenbranche is groot. Hoe zorg je er nu voor dat potentiële rijschoolleerlingen jouw rijschool toch weten te vinden? Jouw rijschool aanmelden bij een vergelijkingswebsite als Lessnel vergroot jouw naamsbekendheid op het internet. Veel rijscholen zijn je al voorgegaan en bereiken meer rijschoolzoekenden.

Deel alle relevante informatie

Als je als rijschoolhouder je rijschool bij ons aanmeldt, is het belangrijk dat je zoveel mogelijk informatie deelt met de bezoeker. Schrijf bijvoorbeeld een goede introductie die uitnodigt om meer te weten te komen over jouw rijschool. Ga ook in op de tarieven, lesuren, statistieken, type lesauto, de rijinstructeurs en welke rijbewijzen leerlingen bij jouw rijschool kunnen halen.

Hoe meer informatie over jouw rijschool te vinden is op onze website, hoe sneller potentiële leerlingen overgaan tot het nemen van een proefles.

CBR rijscholen in een database

Alle rijscholen die geregistreerd zijn bij het CBR staan in onze database. Staat jouw rijschool nog niet vermeld op onze website? Meld je rijschool dan snel aan. Wordt jouw rijschool wel vermeld, maar mist er nog belangrijke informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Login rijscholen

Als je jouw rijschool hebt aangemeld, kun je inloggen op onze website met je e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord. Zodoende heb je de mogelijkheid om zelf je gegevens aan te passen en toe te voegen. Ook kan je dan reageren op reviews die oud-leerlingen achterlaten over jouw rijschool.

Aanmeldformulier | Zakelijk

Bedrijfsgegevens
Contactgegevens