Neem contact met ons op

Wil je graag in contact komen met Lessnel? Vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Mocht je ons een e-mail wilt sturen, kan dat naar info@lessnel.nl.

Ons contactformulier bestaat uit drie onderwerpen: persoonsgegevens, het onderwerp van jouw bericht en het bericht zelf. Door op de verzendbutton te klikken, bevestig je jouw gegevens. Benieuwd naar onze algemene voorwaarden of naar ons privacy statement? Bezoek dan deze pagina’s voor meer informatie.

Heb je een vraag voor ons? Bezoek dan eerst onze FAQ pagina op onze website. Op deze pagina geven we antwoord op de meest gestelde vragen. Wellicht staat jouw vraag hier al tussen. Zo niet neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Dan beantwoorden we je vraag alsnog.

Bedrijfsgegevens

Kingsfordweg 151,
1043 GR te Amsterdam

info@lessnel.nl

KvK: 80623700

Persoonsgegevens
Onderwerp
Bericht

Door op "verzenden" te klikken ga je akkoord met de door jou ingevulde gegevens.
bekijk hier onze algemene voorwaarden en het privacy statement

Voor rijscholen

Voor de rijscholen geldt hetzelfde contactformulier. Als het niet lukt om in te loggen op jouw zakelijke pagina, neem dan contact met ons op. Rijschoolhouders die vragen hebben, bijvoorbeeld over onze dienstverlening, kunnen ons gerust bellen of mailen. Wij geven graag aanvullende informatie over Lessnel.